“Alhamdulillah saya amat bersyukur kerana wajah telah pulih dan sihat” Dr Zilal


Izinkan saya untuk berkongsi lagi kisah pengguna Naturel Kiss yang berpuas hati. Testimoni kali ini datang daripada Dr Zilal, seorang pensyarah senior universiti tempatan. Beliau agak tertekan dengan masalah kulit seperti jerawat, parut, kulit kusam dan tona tak sekata.

Seperti pengguna Naturel Kiss yang lain, Dr Zilal juga sudah tawar hati dengan produk-produk kecantikan yang ada di pasaran. Walaupun sudah menggunakan foundation, beautify atau filter untuk menutup masalah-masalah di wajah tetapi ia tetap kelihatan.

Seperti kebanyakan wanita terutama sebagai pensyarah seperti Dr Zilal yang perlu berhadapan dengan masyarakat hampir setiap hari, masalah kulit memang boleh menyebabkan kita tertekan dan kurang keyakinan diri.

Beliau hampir jumpa jalan mati sehinggalah Dr. Zilal bertemu dengan Naturel Kiss pada bulan April 2018. Beliau tertarik dengan Micellar Series (yang terdiri dari Cleanser dan Energy Mist), dan juga bedak Two-way cake.

Beliau menggunakan produk-produk ini secara konsisten untuk mendapatkan kesan optimum. Alhamdulillah setelah 3 bulan, semua jerawat dan parut telah hilang! Senyum sampai ke telinga Dr Zilal bila setiap kali lihat di cermin dan tengok kulitnya licin dan bebas jerawat.

Tambah beliau, “Sekarang, walaupun kadangkala, jerawat halus muncul akibat stres, tetapi dengan penggunaan NK, jerawat cepat kering dan tidak meninggalkan parut. Setiap kali keluar saya mesti memakai TWC dan MS. Sebab bagi saya bila memakai kedua produk ini, muka akan naik seri. Malah teksturnya yg ringan, mudah ditanggalkan dan mudah untuk diulang pakai. Jadi tiada alasan untuk melewatkan solat jika berada di luar.”

“Alhamdulillah saya amat bersyukur kerana wajah telah pulih dan sihat hasil menggunakan Micellar Series. Kesan Micellar Cleanser dan Mist bukan hanya ketika pakai, tetapi boleh dilihat walaupun tidak memakai apa-apa produk kerana ia bersifat merawat.”

Kedua-dua produk ini kini boleh dibeli naturelkiss.store.

Bedak Two-way cake Fair DNA & Bedak Two-way cake Natural Beige RM 95

dan

Micellar Series hanya RM 160 untuk set besar

Khasiat yang ada pada Micellar Series yang membantu pemulihan dan penjagaan kulit:

  1. Bee Venom: agen anti penuaan, membantu menegangkan dan menguatkan kulit dan mengurangkan kedutan
  2. Hyaluronic Acid: agen penghidratan untuk mengelakkan kekeringan pada kulit wajah
  3. Essential Oil: mengurangkan keradangan dan mengelakkan tumbuhnya jerawat

Tak mahal mana kos untuk merawat kulit berbanding ribuan yang perlu dihabiskan di klinik atau spa rawatan kulit. Dan Naturel Kiss juga merupakan product research dan berkualiti.

Tahniah Dr. Zilal Saari kerana sudi berkongsi pengalaman. Kami dari Naturel Kiss selalu sedia membantu wanita yang bekerjaya dan juga suri rumah sepenuh masa untuk menjalani kehidupan seharian dengan penuh senyuman. ❤️😘.

Dapatkan Tips, Promosi Dari Kami

Subscribe ke Mailing List Kami Untuk dapatkan info lanjut dari Kami Tentang Skincare dan Wajah Anda

Terima Kasih kerana melanggan Mailing List Tips Sihat & Cantik

Something went wrong.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.