Admin TipsSihatCantik

Dr Suraya Sudah Tidak Menggunakan Compact Powder Lain, Naturel Kiss Setanding Dengan Produk Berjenama

 “Dulu saya pakai Dior, dan bermacam-macam branded products. .. Sekali nak beli, beribu, kering kontang nak jaga maintenance 🤣🤣 … Thanks a lot Dr Siti selamatkan poket saya ❤😂”. Ini mesej personal daripada Dr Suraya Hanim Mokhtar semalam. Btw saya tak percaya part yang ‘kering kontang’ tu 😁😁 Sememangnya ramai dalam kalangan wanita atau lelaki …

Dr Suraya Sudah Tidak Menggunakan Compact Powder Lain, Naturel Kiss Setanding Dengan Produk Berjenama Read More »

“Alhamdulillah saya amat bersyukur kerana wajah telah pulih dan sihat” Dr Zilal

Izinkan saya untuk berkongsi lagi kisah pengguna Naturel Kiss yang berpuas hati. Testimoni kali ini datang daripada Dr Zilal, seorang pensyarah senior universiti tempatan. Beliau agak tertekan dengan masalah kulit seperti jerawat, parut, kulit kusam dan tona tak sekata. Seperti pengguna Naturel Kiss yang lain, Dr Zilal juga sudah tawar hati dengan produk-produk kecantikan yang …

“Alhamdulillah saya amat bersyukur kerana wajah telah pulih dan sihat” Dr Zilal Read More »

Kisah Cikgu Munirah Pulih Dari Breakout, Terima Kasih Kawan Baik!

Wanita mana yang tak resah bila wajah mereka rosak dan ada kecacatan. Beginilah perasaan Cikgu Munirah setiap hari, keyakinan dirinya rasa rendah sahaja di depan orang. Bayangkan macam mana kita nak perform dalam kerja kalau orang lain selalu judge kita by the book. Sehinggalah Cikgu Munirah diperkenalkan dengan produk Naturel Kiss. Mari kita dengar kisah …

Kisah Cikgu Munirah Pulih Dari Breakout, Terima Kasih Kawan Baik! Read More »

Cara Menggunakan Produk Dermags

Untuk pengguna yang baru sahaja dapatkan Dermags, tahniah kami ucapkan kerana memilih produk 100% selamat. Kami berharap Dermags dapat menyelesaikan masalah anda. Disini kami ingin kongsikan cara penggunaan Dermags dengan betul. Pantang larang pertama adalah jika anda bertukar dari produk lama ke Dermags, anda perlu mengambil tempoh bertenang selama 2 – 4 minggu. Semasa tempoh …

Cara Menggunakan Produk Dermags Read More »

Dermags produk skincare berasaskan manggis

Detox dengan Buah Manggis

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼ Kate’s New 10 Years Younger Detox with Mangosteen!! ▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲ Anda pernah baca artikel berkenaan dengan tajuk di atas?? . Betul!! Kate Moss seorang supermodel telah mengamalkan rejim detox dengan jus Manggis. Hanya dalam satu bulan sahaja ianya telah telah menampakkan hasil yang sangat memberangsangkan.

5-cara-atasi-masalah-jeragat

5 Cara Mudah Atasi Masalah Jeragat

Jeragat banyak kat muka? Kusut kepala fikirkan macam mana nak hilangkan jeragat ni. Dah macam-macam produk pakai tapi masih tak kurang-kurang jeragat. Produk yang dipakai pulak disenarai sebagai produk beracun oleh KKM. Satu lagi masalah besar. Jom tengok cara mudah atasi masalah jeragat dengan cara semulajadi dan murah. Semua orang boleh buat di rumah kalau …

5 Cara Mudah Atasi Masalah Jeragat Read More »