Dr Suraya Sudah Tidak Menggunakan Compact Powder Lain, Naturel Kiss Setanding Dengan Produk Berjenama

 “Dulu saya pakai Dior, dan bermacam-macam branded products. .. Sekali nak beli, beribu, kering kontang nak jaga maintenance 🤣🤣 … Thanks a lot Dr Siti selamatkan poket saya ❤😂”. Ini mesej personal daripada Dr Suraya Hanim Mokhtar semalam. Btw saya tak percaya part yang ‘kering kontang’ tu 😁😁 Sememangnya ramai dalam kalangan wanita atau lelaki … Read moreDr Suraya Sudah Tidak Menggunakan Compact Powder Lain, Naturel Kiss Setanding Dengan Produk Berjenama

“Alhamdulillah saya amat bersyukur kerana wajah telah pulih dan sihat” Dr Zilal

Izinkan saya untuk berkongsi lagi kisah pengguna Naturel Kiss yang berpuas hati. Testimoni kali ini datang daripada Dr Zilal, seorang pensyarah senior universiti tempatan. Beliau agak tertekan dengan masalah kulit seperti jerawat, parut, kulit kusam dan tona tak sekata. Seperti pengguna Naturel Kiss yang lain, Dr Zilal juga sudah tawar hati dengan produk-produk kecantikan yang … Read more“Alhamdulillah saya amat bersyukur kerana wajah telah pulih dan sihat” Dr Zilal

Kisah Cikgu Munirah Pulih Dari Breakout, Terima Kasih Kawan Baik!

Wanita mana yang tak resah bila wajah mereka rosak dan ada kecacatan. Beginilah perasaan Cikgu Munirah setiap hari, keyakinan dirinya rasa rendah sahaja di depan orang. Bayangkan macam mana kita nak perform dalam kerja kalau orang lain selalu judge kita by the book. Sehinggalah Cikgu Munirah diperkenalkan dengan produk Naturel Kiss. Mari kita dengar kisah … Read moreKisah Cikgu Munirah Pulih Dari Breakout, Terima Kasih Kawan Baik!

Produk Dermags & Konsultansi bersama dengan Dr Mariani

Dermags Set Trial

 Jom tengok isi dalam Dermags Set trial.

Read moreProduk Dermags & Konsultansi bersama dengan Dr Mariani

DERMAGS DI HALAMAN SURAT KHABAR

DERMAGS DI HALAMAN SURAT KHABAR, PRODUK SELAMAT DENGAN KULIT MANGGIS ‘ALPHA-MAGS’

Kini, anda tak perlu risau dengan lagi dengan adanya DERMAGS.  DERMAGS adalah produk yang di bangunkan dengan kajian dan penyelidikan yang sangat terperinci. DERMAGS mampu mengembalikan semula keremajaan kulit wajah anda seawal 7 HARI.

Read moreDERMAGS DI HALAMAN SURAT KHABAR

Cara Menggunakan Produk Dermags

Untuk pengguna yang baru sahaja dapatkan Dermags, tahniah kami ucapkan kerana memilih produk 100% selamat. Kami berharap Dermags dapat menyelesaikan masalah anda. Disini kami ingin kongsikan cara penggunaan Dermags dengan betul. Pantang larang pertama adalah jika anda bertukar dari produk lama ke Dermags, anda perlu mengambil tempoh bertenang selama 2 – 4 minggu. Semasa tempoh bertenang ini dilarang memakai sebarang produk skincare. Ini supaya kesan produk lama dapat dikeluarkan semasa proses bertenang tersebut dan kita boleh lihat kesan dari penggunaan Dermags secara penuh. Semasa tempoh bertenang, anda boleh menggunakan Dermags Cleanser sahaja jika perlu.

Read moreCara Menggunakan Produk Dermags

Detox dengan Buah Manggis

Dermags produk skincare berasaskan manggis

▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼▼
Kate’s New 10 Years Younger Detox with Mangosteen!!
▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Anda pernah baca artikel berkenaan dengan tajuk di atas??
.
Betul!! Kate Moss seorang supermodel telah mengamalkan rejim detox dengan jus Manggis. Hanya dalam satu bulan sahaja ianya telah telah menampakkan hasil yang sangat memberangsangkan.

Read moreDetox dengan Buah Manggis

5 Fakta DERMAGs Skincare

Jom kita tengok 5 fakta Dermags yang perlu anda tahu. Fakta ini perlu anda tahu kerana dengan fakta ini anda boleh tahu bawah DerMags bukan sebarangan produk, bukan produk timbang kati, bukan produk rebadge dan bukan produk tangkap muat. Jadi jom kita tengok apa fakta DerMags yang anda perlu tahu.

Read more5 Fakta DERMAGs Skincare

5 Cara Mudah Atasi Masalah Jeragat

5-cara-atasi-masalah-jeragat

Jeragat banyak kat muka? Kusut kepala fikirkan macam mana nak hilangkan jeragat ni. Dah macam-macam produk pakai tapi masih tak kurang-kurang jeragat. Produk yang dipakai pulak disenarai sebagai produk beracun oleh KKM. Satu lagi masalah besar. Jom tengok cara mudah atasi masalah jeragat dengan cara semulajadi dan murah. Semua orang boleh buat di rumah kalau rajin.

Read more5 Cara Mudah Atasi Masalah Jeragat

Produk Dermags Skincare Testimoni dan FAQ

Penat mencari produk yang selamat 100% dari bahan kimia beracun? Fed-up dengan janji manis iklan dengan janji kosong 3 hari putih melepak? flawless dengan hanya 3 hari? Jom kami perkenalkan produk penjagaan muka dari Malaysia bertaraf dunia. Melalui kajian demi kajian bagi memastikan produk yang dihasilkan selamat 100% digunakan.

Read moreProduk Dermags Skincare Testimoni dan FAQ