Dr Suraya Sudah Tidak Menggunakan Compact Powder Lain, Naturel Kiss Setanding Dengan Produk Berjenama


 “Dulu saya pakai Dior, dan bermacam-macam branded products. .. Sekali nak beli, beribu, kering kontang nak jaga maintenance 🤣🤣 … Thanks a lot Dr Siti selamatkan poket saya ❤😂”.

Ini mesej personal daripada Dr Suraya Hanim Mokhtar semalam. Btw saya tak percaya part yang ‘kering kontang’ tu 😁😁

Sememangnya ramai dalam kalangan wanita atau lelaki sangat teliti dalam memilih produk penjagaan diri dan kosmetik. Kebiasaanya KPI untuk produk terbaik adalah produk yang berjenama, import daripada luar negara, banyak keluar iklan di TV.

Tidak dapat dinafikan kualiti produk-produk branded import ini jauh lebih tinggi dari produk tempatan, harga yang mahal bukan saja dibebabkan jenama, tetapi ada teknologi, R&D dan kualiti bahan-bahannya.

Saya memang dari awal target untuk menandingi kualiti produk-produk berjenama ini. Kerana saya sama dengan Dr Suraya, yang kulit hanya sesuai dengan produk yang mahal (saya hanya sesuai dengan Lancome sebelum ada bedak two-way cake Naturel Kiss) . Jika pakai produk lain, wajah mudah ditumbuhi jerawat dan rasa berminyak.

Kalau setakat nak jual kosmetik biasa-biasa, taknaklah saya bersusah-payah menceburi bidang bisnes kosmetik yang tepu dan kontroversi 😊.

Saya nak jual kosmetik yang MEMBERI NILAI yang tinggi kepada pengguna. Dari segi kualiti yang setanding atau melebihi produk popular, dan harga yang lebih mampu milik.. Agar semua orang dapat guna produk berkualiti tanpa perlu keluarkan beribu – ribu RM.

Alhamdulillah semakin ramai yang menggunakan produk Naturel Kiss.. Semoga makin ramai mengetahui mengenai NK dan dapat menikmati keistimewaan produk terbaik ini ❤️.

Hasil daripada hantaran Dr Suraya di Facebook, ramai yang berkongsi pengalaman positif mereka bersama Naturel Kiss, ada yang menunjukkan minat untuk mula mencuba produk-produk yang telah digunakan oleh Dr Suraya. Gembiranya hati ini dan rasa bersyukur kerana dapat membantu para wanita.

Kesemua produk-produk ini boleh didapati melalui pautan ini,
http://tipsihatcantik.com/product-category/skincare/naturel-kiss/

Komentar daripada hantaran Dr Suraya Hanim Mokhtar

Dapatkan Tips, Promosi Dari Kami

Subscribe ke Mailing List Kami Untuk dapatkan info lanjut dari Kami Tentang Skincare dan Wajah Anda

Terima Kasih kerana melanggan Mailing List Tips Sihat & Cantik

Something went wrong.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.