Kisah Cikgu Munirah Pulih Dari Breakout, Terima Kasih Kawan Baik!

Kisah Cikgu Munirah Pulih Dari Breakout, Terima Kasih Kawan Baik!


Wanita mana yang tak resah bila wajah mereka rosak dan ada kecacatan. Beginilah perasaan Cikgu Munirah setiap hari, keyakinan dirinya rasa rendah sahaja di depan orang. Bayangkan macam mana kita nak perform dalam kerja kalau orang lain selalu judge kita by the book.

Sehinggalah Cikgu Munirah diperkenalkan dengan produk Naturel Kiss. Mari kita dengar kisah perubahan hidup 360 darjah Cikgu Munirah ini.

Prologue

Sebelum ini Cikgu Munirah ada menggunakan produk lain (katanya produk bertoksik) sebab tengok iklan sangat memukau dan nak dapatkan wajah licin macam dalam iklan tu. Malangnya wajah beliau rosak lebih teruk lepas menggunakan produk tersebut.

Rasa malu dan sedih, beliau putus asa daripada cari ikhtiar nak ubati kembali kulit wajah seperti sedia kala.

Sahabat Penyelamat

Cikgu Shazwani perasan dengan masalah yang dihadapi oleh kawannya itu. Tidak mahu lihat rakannya menderita, Cikgu Shazwani yang juga sebagai sub-ejen Naturel Kiss perkenalkan Cikgu Munirah dengan saya.  

Naturel Kiss adalah satu jenama yang diasaskan hasil penyelidikan anak tempatan di UTM, dan merangkumi produk-produk berteknologi dan berkualiti tinggi untuk merawat kulit.

Sesi Kaunseling

Sejak diperkenalkan saya memang pantau rapat-rapat rawatan wajah beliau.

Saya cadangkan beliau memakai Micellar Series (yang merangkumi Micellar Cleanser dan Energy Water Mist) dan bedak two-way cake. Itu sahaja. Jangan campur-campur dengan apa-apa produk, supaya efek maksimum diperolehi dan mengelak daripada sekali lagi menggunakan produk bertoksik.

Kesan Positif

Alhamdulillah selepas 4 bulan menggunakan hanya dua produk ini, kulit Cikgu Munirah telah banyak berubah dan makin sembuh. Beliau sangat gembira kerana seolah-olah memperolehi kembali keyakinan diri.

Memang Micellar Series dan bedak two-way cake amat berkesan merawat masalah kulit seperti kulit kering, pori besar, parut jerawat, jerawat dan wajah kusam. Lebih lagi bahan-bahan yang digunakan adalah 99% semulajadi.

Sudah ramai wanita yang berpuas hati dan mendapati wajah kembali berseri dan kulit sihat selepas menggunakan Micellar Series dan bedak Two-way cake. Dalam zaman moden ni, wanita yang bekerjaya perlukan keyakinan diri dalam menghadapi orang jadi produk-produk ini sangat membantu mereka.

Sekarang saya nak pecahkan rahsia produk-produk yang digunakan oleh cikgu munirah:-

1) Micellar Series RM 160.

2) Bedak Two-Way Cake pula RM95 dengan hadiah percuma Micellar Cleanser travel size (bernilai RM 19.00) dan pouch exclusive Naturel Kiss.

3) Rose-Uv Sunscreen ialah RM134.00

Dengan pembelian ketiga-tiga ini, anda berpeluang untuk dapatkan salah satu free gift sempena bulan Ramadan & Syawal iaitu Micellar Energy Water Mist.

Dengan hanya RM 389 sudah memadai untuk mendapatkan kulit yang cantik. Set ini juga tahan lama dan menjimatkan kerana tidak lagi perlu memakai produk lain.

Dapatkan Disini 👉 Set Cikgu Munirah Guna

Dapatkan Tips, Promosi Dari Kami

Subscribe ke Mailing List Kami Untuk dapatkan info lanjut dari Kami Tentang Skincare dan Wajah Anda

Terima Kasih kerana melanggan Mailing List Tips Sihat & Cantik

Something went wrong.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.