MASALAH JERAGAT – 9 BULAN GUNA PRODUK LUAR TAK NAMPAK PERUBAHAN


Bukan nak kata produk luar negara tak bagus. Produk tu memang sangat bagus. Natural produk. Kesan dia pun takleh nak tengok segera. Tapi kalau dah sampai 9 bulan belum nampak perubahan, maksudnya ada sesuatu yang tak kena. Mungkin tak dapat consultation yang betul. Mungkin juga guna item yang salah atau tak sesuai.

9 BULAN GUNA PRODUK LUAR NEGARA, TAK NAMPAK PERUBAHAN. GUNA SATU ITEM SECRETLEAF, SEMINGGU TERUS NAMPAK PERUBAHAN

Jom baca kisah Puan Imah, 52 tahun. Boleh share kisah ni untuk teladan dan panduan bersama. InsyaAllah.

Masalah jeragat dan bukan biasa-biasa. Boleh katakan melasma dah. Bertompok dan bersambung. Pakai satu skincare luar negara. Boleh tahan harganya dan popular juga jenama ni. Produk bagus sebenarnya.

9 bulan Puan Imah setia dengan produk ni. Tak ada perubahan. Jeragat banyak. Kulit makin gelap. Nak maintain guna produk tu, mahal. Lagipun tak nampak kesan. Stress jugak. Macam tak tahu nak buat apa dah.

Alhamdulillah! Puan Imah dipertemukan dengan kami dalam FB. Borak-borak sikit. Tanya apa masalah. Dan kami dapat simpulkan satu perkara.

Produk yang Puan Imah guna bukan satu isu. Produk bagus sebenarnya. Ia berkenaan kulit Puan Imah. Berkenaan usia Puan Imah. Semuanya berkait.

Kami hanya cadangkan satu perkara kepada Puan Imah. Buat penyingkiran sel kulit mati.

Bila kita makin berusia, proses penyingkiran secara semulajadi mungkin makin lambat atau susah nak berlaku.

Kulit kita ada kitaran dia. Dari lapisan paling dalam, sel kulit akan perlahan-lahan keluar ke lapisan paling luar.

Jeragat paling dalam juga akan beransur keluar mengikut sel kulit. Sebab tu kulit jadi makin gelap. Pigmen jeragat dah jelas kat lapisan luar.

Sepatutnya, bila sampai ke lapisan paling luar, sel kulit akan tersingkir secara semulajadi. Tapi tak berlaku atau lambat berlaku.

Sel kulit mati tu masih ada kat lapisan luar. Lambat tersingkir. Maksudnya, bila tersingkir, sel kulit mati lain pula akan ganti. Jadi sel kulit mati akan menebal kat lapisan luar.

Makin gelap. Kalau pakai serum pun, susah sikit nak resap. Sel kulit mati tu akan buat pori susah nak bernafas. Tersumbat.

Apa perlu kita buat? Kita perlu singkirkan sel kulit mati ni secara manual. Boleh guna scrub dan sebagainya.

Tapi ramai yang malas nak buat. Nak guna scrub tu macam leceh sikit.

Kami cadangkan pada Puan Imah SECRETLEAF GLOWING SKIN TONIC. Mudah dipakai dan sangat selesa.

Ianya chemical exfoliator. Tapi jangan bimbang. Bukan chemical bahaya. Untuk buang sel kulit mati sahaja.

Pakai pun 2 hingga 3 kali seminggu jer. Kalau dah ok, pakai sekali seminggu jer.

Oh ya! Lupa pulak. Pakai pun senang jer. Sama macam guna toner. Guna kapas untuk sapu. InsyaAllah hilang sel kulit mati yang dah lama kat muka tu.

Lepas seminggu pakai, jeragat nampak pudar sikit. Suka sangat-sangat Puan Imah. Lepas 3 minggu guna GLOWING SKIN TONIC ni, jeragat pudar banyak dah.

Alhamdulillah! Tak dapat nak gambarkan dengan kata-kata. Puan Imah seronok. Kami lagilah seronok.

Dapat bantu Puan Imah dapatkan balik senyuman tu, satu nikmat yang tak dapat didustakan. Gembira sangat!

Adakah GLOWING SKIN TONIC yang pudarkan jeragat?

TAK! Bukan sebab GLOWING SKIN TONIC. Ia hanya menyingkirkan sel kulit mati. Pigmen gelap yang terdapat dalam sel kulit mati pun akan tersingkir sama.

Nak kurangkan penghasilan pigmen melanin, masih kena guna item lain yang mengandungi bahan aktif yang dapat mengurangkan penghasilan melanin.

Nak guna produk natural lain pun boleh. Nak guna yang SECRETLEAF pun boleh.

Asalkan faham dan tahu fungsi produk yang digunakan. Dan paling penting, sanggup sabar dengan produk natural. Kesan dia bukan segera.

Kalau rasa terbeban dengan harga produk natural, hubungi kami untuk dapatkan produk SECRETLEAF dengan harga yang lebih ekonomi.

Sebenarnya, nak beli satu kali produk skincare natural ni bukan satu masalah.

Tapi nak maintain berkali-kali dan berbulan-bulan tu, fuh terasa juga.

Sekali beli fullset, RM600 hingga RM1,000. Kadang sampai harga RM2,000 pun ada. Bila tak nampak kesan, agak terasa jugak.

SECRETLEAF pula, harganya lebih ekonomi. Mampu milik dan tak terasa untuk maintain guna.

Jangan salah sangka pulak. SECRETLEAF juga produk natural dan menggunakan bahan berkualiti dan gred tinggi.

SECRETLEAF dipantau formulasinya oleh Prof Madya Dr Wan Azizi Wan Sulaiman. Seorang doktor perubatan yang mempunyai PhD. Bukan calang-calang.

Kenapa harganya lebih ekonomi? Kerana SECRETLEAF mempunyai kilang sendiri yang membolehkan SECRETLEAF mendapatkan bahan mentah secara terus dari pembekal seluruh dunia.

Bukan satu, bukan dua kilang yang SECRETLEAF ada. Tapi TIGA KILANG semuanya.

Ini bukti jelas tentang kredibiliti SECRETLEAF yang telah berada di pasaran sejak tahun 2009 lagi.

Nak cerita, panjang pulak jadinya. Tapi Puan Imah telah dapat hasilnya dengan consultation yang betul.

InsyaAllah anda juga boleh. Kita borak-borak dulu untuk tahu punca masalah.

Jangan lambat bertindak. Sebab jeragat tak tunggu. Dia akan makin merebak jika tak ambil tindakan segera.

Nak dapatkan konsultansi PERCUMA seperti Puan Imah? Klik butang dibawah ini untuk berWHATSAPP dengan bauty consultant

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.