Set Rawatan Breakout

RM255.00

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Kebuntuan anda untuk menyelesaikan masalah Jeragat & Jerawat Kini Berakhir.

Mengguna teknologi micellar dalam pembuatannya. Sesuai untuk mencuci muka selepas seharian terdedah dengan pelbagai pencemaran serta merawatnya kulit muka secara natural.

Penggunaan teknologi micellar membolehkan produk ini mengimbangi keadaan wajah dan menyelesaikan masalah kulit kering dan berminyak sekali gus.

Sangat sesuai terutamanya untuk kulit sensitif dan bersifat skin fit. Dibuat menggunakan teknologi nano dengan bahan semulajadi sesuai untuk merawat kulit yang breakout.

Micellar Series

Micellar Cleanser + Energy Water Mist

Micellar Cleanser merupakan produk yang terbaik daripada naturel kiss, Selain membersih muka daripada bahan makeup, ia juga mampu merawat kulit muka selepas dibersihkan. Sekaligus membebaskan muka daripada berminyak. Jom kenali bahan-bahan yang terkandung dalam micellar cleanser yang mampu merawat muka yang breakout.

Untuk redakan masalah alegik, pedih dan gatal kulit. Agen pelembab kulit

Tidak dibuat menggunakan alkohol, dan hanya menggunakan bahan natural sahaja seperti tumbuhan.

Untuk kurangkan garis halus dan parut-parut. Agen pelembab kulit

Hormon melatonin yang dirembes ketika tidur, kombinasi ini akan menyebabkan wajah segar dan tidak kusam apabila kita bangun dari tidur.

Mengandungi Hyaluronic Acid dan Bee Venom dalam formulasi produk ini.

Merupakan agen anti penuaan yang sangat berkesan untuk melembabkan kulit dan mengelakkan kulit daripada tumbuh jeragat.

Berbau wangi dan senang dibawa kemana-mana sahaja ketika memerlukan.

Soalan Kerap Ditanya Micellar Series

JAWAPAN :

Micellar Technology akan mempercepatkan dan menjadikan penyerapan lebih efektif. Gabungan dengan hyaluronic acid yang merupakan bahan antiaging yang hebat, memang akan masuk ke lapisan kulit yang dalam juga.

Sebab itu jika konsisten guna MS, jeragat sukar untuk tumbuh, dan jerawat akan mudah sembuh.

Bee venom= untuk redakan masalah alegik, pedih dan gatal kulit.

Hyaluronic acid = untuk kurangkan garis halus dan parut-parut.

Take note, kebanyakan produk micellar di pasaran adalah menggunakan highly synthetic ingredients, yang pastinya amat berbeza kesan dengan MS yang almost 100% natural.

Pencuci micellar sintetik ni, akan bagi feeling kulit bersih lepas guna, tapi tak merawat dan mencantikkan, dan tak mempunyai bahan anti-penuaan.

Sewaktu kita tidur, ada 2 jenis hormon yang terlibat, iaitu:

1) Melatonin (anti-aging hormon yang mengandungi antioksidan) – terhasil bila kita tidur.

2) Cortisol (hormon stress) – berkurang bila kita tidur.

Tidur amat penting untuk kulit yang cantik.

Tapi kulit juga boleh jadi kering terutamanya jika kita tidur dalam aircond, atau memakai pencuci muka yang mengandungi bahan kimia yang mengeringkan kulit sebelum kita tidur.

Banyak pencuci muka termasuk micellar cleanser di pasaran yang menggunakan bahan-bahan kimia sintetik, yang hanya menjadikan pengguna ‘rasa kulit bersih’ atau sensation sedangkan produk itu tidak membantu melembabkan kulit atau mengandungi bahan-bahan pelembab atau antiaging.

Micellar Series NK, yang mengandungi power ingredients tulen (bukan sintetik) Hyaluronik acid, bee venom, minyak rose dan essential oil lain, akan menyerap dalam kulit dengan lebih efektif bila kita dalam keadaan relaks dan tidak stress.

Di samping hormon melatonin yang dirembes, kombinasi ini akan menyebabkan wajah segar dan tidak kusam apabila kita bangun dari tidur.

Keadaan tubuh dan kulit kita yang relaks ketika tidur, menyebabkan bahan-bahan aktif ini lebih berkesan.

JAWAPAN :

MICELLAR CLEANSER

Untuk micellar cleanser, boleh digunakan dengan dua cara iaitu sebagai makeup remover dan juga sebagai pencuci muka. Untuk makeup remover, letakkan beberapa titik di atas kapas muka yang ada makeup dan sapu di seluruh muka seterusnya bilas dengan air.

Untuk sebagai pencuci muka boleh gunakan seperti biasa iaitu letakkan pada tangan dan sapu di seluruh wajah, selepas itu bilas dgn air.

Micellar cleanser ni wajib digunakan sebelum solat jika ada memakai sebarang alat solek walaupun hanya bedak sahaja. Sebab semua makeup perlu dicuci sebelum ambil wudhu.

 

Penggunaan rutin harian micellar cleanser adalah minimum dua kali sehari. Pagi dan juga malam.

Adalah lebih baik jika biarkan dalam 10 – 15 minit micellar cleanser meresap pada wajah baru bilas dengan air.

 

MICELLAR ENERGY MIST

Micellar Energy Mist adalah penyegar wajah dalam masa yang sama merawat kulit dari dalam. Cara pakai adalah dengan spray di seluruh muka. Boleh spray sebelum atau selepas atau kedua-duanya sekali.

Penggunaan rutin harian yang wajib adalah pagi selepas cuci muka dan malam sebelum tidur. Jika ada masalah kulit yang serius, boleh kerapkan lagi penggunaaan dalam tiga hingga lima kali sehari.

Selepas spray, biarkan micellar energy mist meresap dahulu dalam kulit muka (keringkan dahulu) baru pakai makeup.

Jika hanya pakai Micellar Energy Mist, tidak perlu cuci muka sebab mist ni bukan makeup. Mist adalah skincare yang terus meresap dalam kulit muka.

JAWAPAN :

Bahan-bahan antiaging seperti hyaluronic acid, bee venom akan terserap dengan optimum pada tempoh itu. Kalau terus basuh, ia tak sempat menyerap.

Ini adalah kelebihan kami di Naturel Kiss. Kami ada kaji mengenai waktu optimum penyerapan. Sedangkan brand lain yang guna bee venom hanya tahu sifatnya sahaja (yang meransang pengaluran darah seterusnya merangsang natural collagen dan elastin).?

JAWAPAN :

Kerapkan spray Mist Naturel Kiss di kulit muka. Mist mampu untuk melembabkan semula kulit muka yang kering. Lepas pakai bedak TWC pun boleh spray lagi Mist di muka.

Micellar Series – ?1 tahun 6 bulan selepas dibuka.

JAWAPAN :

Naturel Kiss tidak menggunakan bahan sintetik yang boleh menyebabkan rengsa dan alergik pada pengguna. Naturel Kiss juga mengelak penggunaan alcohol yang menyebabkan kerosakan kulit.

Teknologi nano micellar merupakan teknologi kepakaran pengasas Naturel Kiss, Prof Madya Dr. Siti Hamidah Mohd Setapar. Ianya mampu menghasilkan formulasi kosmetik nano yang lebih kecil sebagai platform untuk meningkatkan kadar penyerapan formulasi kosmetik tersebut.

Micellar Series Naturel Kiss menggunakan bee venom, hydrochloric acid dan essential oil yang akan membantu secara semulajadi untuk menjaga dan mencantikkan kulit.

Untuk pengguna baru, boleh terus guna Micellar Series ke? Produk lain pun ada tempoh bertenang dulu. Betul ke? Macam tak logik je? Rosak pulak kulit muka saya nanti.”

JAWAPAN :

Ya, jangan risau boleh guna terus Micellar Series. Dijamin 100%. Lagi cepat guna Micellar Series lagi bagus untuk selesaikan masalah kulit. Jika ada reaksi pun, sedikit saja, customer hanya perlu teruskan pakai MS. Tempoh optimum pakai MS untuk nampak kesan adalah 3 minggu hingga ke 3 bulan.

Micellar Cleanser adalah ‘super gentle cleanser’ yang tidak memberi reaksi harsh kepada kulit, termasuk orang yang kulitnya menipis kerana pakai produk bertoksik.

Bee venom, especially ada sifat anti-inflammatory, yang meredakan rengsa dan gatal-gatal atau alergik kulit.

Kesimpulannya, lagi cepat pakai MS, lagi cepat kulit akan terpelihara.

JAWAPAN :

Micellar Series tahan dalam tempoh 2 bulan penggunaan jika digunakan secara konsisten.

P/s : Jika dah habis penggunaan Micellar Series, anda boleh repeat order disini.

>>Klik Untuk Repeat Order<<

 

Bedak Two-Way Cake

Two Way menggunakan bahan dan teknologi kecantikan daripada jepun

Bersifat cerah, dan sesuai untuk jenis kulit cerah dan kelihatan flawless.

“FOUNDATION” , “PRESSED” dan “LOOSE POWDER” dalam 1 yang memberikan hasil
yang sekata, “flawless” tetapi “natural”.

Bersifat gelap, dan sesuai untuk semua jenis kulit dan kulit sawa matang.

Tidak kira jenis kulit manapun, Two-way cake naturel kiss sesuai jenis kulit kerana bersifat skin fit.

 

Soalan Kerap Ditanya Bedak Two-Way Cake

Ya, sesuai untuk semua jenis kulit terutama kulit sensitif. Kami ada banyak testimoni yang sebelum ini takut untuk memakai bedak pada muka kerana ada pengalaman buruk seperti pedih, berjerawat dan menghadapi gatal-gatal.

Dengan pengunaan bedak Two-Way Cake kulit sangat selesa dan rasa ringan, pengguna sangat puas hati kerana dah jumpa bedak yang sesuai untuk kulit mereka.

Cara penggunaan, Puan sembur dulu Micellar Energy Water Mist, kemudian pakai bedak Two-Way Cake. Kulit Puan akan terasa ringan dan nampak semulajadi berseri-seri hari itu. Kesan berseri-seri ni tahan sehingga 12 jam!

Dalam jangka masa yang panjang ini, rutin Puan ini akan menghalang pertumbuhan jerawat dan jeragat.

Ramai wanita yang mendapati mereka menghadapi masalah kulit rasa bercapuk dan rasa berat bila menggunakan sesuatu bedak.

Reaction gatal dan rasa pedih dpt diselesaikan dgn TWC ini.

Ramai pelanggan kami cikgu dan wanita yg kerja dia tempat pembinaan, mereka berkongsi kepada kami mengatakan walaupun mereka berpeluh dan perlu di lap dengan tisu, tapi kulit muka masih kekal kelihatan berseri. (SPF 25 melindungi dari UV dan UVB cahaya Matahari)

 

JAWAPAN :

Selalunya kami akan bagi point-point yang terdapat dalam ni :

5 SEBAB ANDA PERLU MENCUBA NATUREL KISS TWO WAY CAKE

? Kandungan BERKUALITI TINGGI terbaik dari Jepun pada harga berpatutan.

? Bersifat “SKIN FIT” – sesuai untuk semua jenis dan warna kulit.

? 3 IN 1 – “FOUNDATION” , “PRESSED” dan “LOOSE POWDER” dalam 1 yang memberikan hasil
yang sekata, “flawless” tetapi “natural”.

? MEMPERBAIKI DAN MELINDUNGI kulit.

? TIDAK MENGANDUNGI EKSTRAK HAIWAN – sesuai untuk pengguna Muslim.

 

JAWAPAN :

Bedak Two Way Cake datang dengan 2 pilihan warna iaitu :

Kod 01 (Fair Dna) : Sesuai untuk kulit cerah.

Kod 02 (Natural Beige) : Sesuai untuk kulit sawa matang.

Two Way Cake ini juga boleh digunakan melalui dua cara iaitu :

1. Sponge kering.
2. Sponge basah.

Bedak Two Way Cake tahan dalam tempoh 3 hingga ke 4 bulan penggunaan.

Kembalikan Kecantikan Anda

Setiap wanita berhak atas kecantikan mereka. Dengan Naturel Kiss, kami hanya menggunakan bahan natural yang terbaik untuk membantu mengembalikan kecantikan anda.

Fasa Perubahan Kulit Apabila Menggunakan Naturel Kiss

Pengguna NK akan alami perubahan kulit secara natural. Tiada breakout, penggelupasan atau rasa pedih di wajah.

Kulit akan menjadi lebih lembab (menyelesaikan masalah kulit kering). Wajah menjadi lebih berseri/glow walaupun tidak memakai sebarang mekap.

Selepas 2 bulan penggunaan naturel kiss. Parut jerawat dan bintik hitam makin pudar.

Dalam fasa ini, Tona kulit lebih sekata (menyelesaikan masalah kulit kusam).

Dalam fasa terakhir ini, kesan jeragat mula kelihatan hilang dan parut jerawat hilang. (Berdasarkan feedback daripada pengguna naturel kiss).

Pemakaian berterusan akan menghalang pertumbuhan jerawat dan jeragat. Mengurangkan garis-garis halus dan mengecilkan pori-pori kulit.

Testimonials

Salaam Naturel Kiss,
Saya nak kongsikan pengalaman menggunakan produk Naturel Kiss sepanjang berada di Switzerland.

.

Energy Mist betul-betul membantu kulit muka saya berasa nyaman dan tak mengering sepanjang percutian. Terima kasih banyak-banyak Naturel Kiss.

.

Saya tidak memakai produk lain. Hanya Energy Water Mist. Ia sudah memadai untuk membantumpercutian hebat saya.

.

Gambar Mist diambil di Hardekulm (Peak of Interlaken) Switzerland. Tahniah Dr kerana kehebatan produk ini.

.

Alhamdulillah memang Mist amat berkesan dan memudahkan untuk menjadi produk asas penjagaan kulit.

.

Tak ada produk lain tak apa, tapi pastikan ada mist. Ketika rasa kulit tak selesa, terus spray.

Bahan-bahan aktif yang terkandung dalamnya akan bekerja menjaga kulit kita.

? ?

? ??

“Muka saya ni jenis berminyak, bila pakai bedak Two-way cake NK tu dapat kawal minyak di wajah. Sebab tu suka pakai bedak NK. The best Two-way way cake ever.”
.
Cuaca dan iklim negara kita memang menyebabkan kulit mudah berminyak. Saya sendiri dah cuba banyak jenama bedak termasuk yang branded. Tapi tiada yang dapat menandingi bedak Two-way cake Naturel Kiss..
.
Ini antara formulasi NK yang?terbaik. Rugi tak cuba???.

Dapatkan Sekarang

Kecantikan Itu Hak Milik Setiap Insan Yang Bernama “WANITA”

SET

Mi-cellar Series + Bedak Two Way Cake (Natural Beige), Mi-cellar Series + Bedak Two Way Cake Beige (Fair DNA)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set Rawatan Breakout”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.